Tweede Duits-Nederlandse Handelsdag in Papenburg

Op 13 april vindt de tweede Duits-Nederlandse Handelsdag plaats in Papenburg. Deze dag vormt het ideale platform voor Duitse en Nederlandse ondernemers om nieuwe businesskansen op te doen en zakenpartners te ontmoeten.
De Duits-Nederlandse Handelsdag omvat in dit jaar B2B Matchmaking. Andere activiteiten zijn een conferentieprogramma met workshops over Duits - Nederlandse samenwerking en een informatiemarkt. Als u aan het Matchmaking event meedoet, krijgt u de mogelijkheid om potentiële agenten, distributeurs of samenwerkingspartners uit Duitsland of Nederland te ontmoeten. U krijgt volop de gelegenheid uw gewenste gesprekpartners te spreken, nieuwe contacten tot stand te brengen en bestaande relaties te verstevigen.

Het evenement is bedoeld voor Duitse en Nederlandse ondernemingen die op zoek zijn naar agenten, distributeurs, toeleveranciers of samenwerkingspartners in Duitsland of Nederland. Ondernemingen uit alle sectoren mogen meedoen.

 

Het is een veelomvattend programma met vooraanstaande sprekers, presentaties, een uitgebreide informatiemarkt en netwerkmogelijkheden. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid direct in contact te komen met potentiële nieuwe klanten via B2B Matchmaking gespreken.


Donwload Handelsdag-Flyer

De deelname aan dit evenement is gratis.


U kunt zich hier aanmelden voor de Duits-Nederlandse Handelsdag