GrensInfoPunt

GIP EDR is uw wegwijzer als u gaat werken in Duitsland, studeren of ondernemen. werken in Duitsland, werken in Duitsland, werken in Duitsland, werken in Duitsland. Grensarbeiders Duitsland, grensarbeiders Duitsland

Bent u van plan om te werken, wonen of te studeren in het buurland? Of om een grensarbeider aan te nemen? Of wilt u zich oriënteren welke kansen en mogelijkheden er voor u zijn?

 

Bij GrensInfoPunt Eems Dollard Regio (GIP EDR) kan iedereen terecht voor gratis informatie en advies over wonen, werken, studeren en ondernemen in de Eems Dollard Regio.

 

Als u een stap over de grens zet, krijgt u met regels, verplichtingen en cultuur van het buurland te maken. Onderwerpen die waarschijnlijk anders zijn dan u gewend bent en waarvan niet altijd duidelijk is waar u dingen regelt en aanvraagt. GIP EDR is uw eerste aanspreekpunt voor uw vragen over het wonen, werken en studeren in de grensstreek.

 

Gaat u de grens over? Studeren in Duitsland of verhuizen naar Duitsland? GIP EDR wijst u de weg en zoemt in op uw persoonlijkse situatie. werken in Duitsland, werken in Duitsland, werken in Duitsland, werken in Duitsland

Hebt u vragen over uw AOW, kinderbijslag, stage, belasting of hoe u uw Krankenversicherung regelt? Of wilt u weten waar u bij het aannemen van een grensarbeider op moet letten? Veel informatie is terug te vinden op  onze website.

 

Contact

De adviseurs van het GIP EDR zijn op dinsdag en donderdag telefonisch bereikbaar via: 0597-521818 of via gip@edr.eu. Voor deze dagen kunt u ook een afspraak maken op het kantoor van de EDR.