Excursie Health Hub Roden

Het project “Zorgen voor, Zorgen dat” (SFSD) organiseert woensdag 14 juni een dagvullende excursie, van 09:00 tot 17:00, voor studenten en docenten naar Health Hub Roden.


Health Hub is een samenwerkingsverband tussen bedrijven, scholen en de regering waarbij de ontwikkeling van technologie in de zorgsector centraal staat. Meer informatie over Health Hub vindt u hier

 

Tijdens de excursie wordt onder andere aandacht besteed aan de achtergrond van Health Hub, wordt er verteld over de technologie die andere studenten daar ontwikkeld hebben en komt uiteraard ook de toepassing van die technologie in de zorg aan bod.

 

Meer informatie of aanmelden? Dat kan via deze website of per mail aan r.oosterwijk@netwerkzon.nl. Aanmelden is mogelijk tot en met 4 juni. Alvast meer digitaal te weten komen over Health Hub? Bekijk dan eens hun onderstaande video of hun Youtube kanaal.