Nieuwe gezamenlijke website GrensInfoPunten

De nieuwe website van de gezamenlijke GrensInfoPunten is online en te bezoeken via www.grenzinfo.eu. Grenspendelaars, werkgevers, studenten, eigenlijk iedereen die meer informatie zoekt over wonen, werken en studeren in het buurland, kan hier terecht voor eerstelijns informatie.


Locaties en onderwerpen

Langs de Nederlands-Belgische-Duitse grens zijn op verschillende locaties GrensInfoPunten te vinden. Op de nieuwe site kunt u gemakkelijk zien welk GrensInfoPunt bij u in de buurt zit. Verder is het mogelijk om op de site informatie te vinden over bijvoorbeeld belastingen, ziektekostenverzekering en pensioenopbouw.


GIP-EDR

Ook het GIP-EDR (Eems Dollard Regio) heeft een eigen pagina op de gezamenlijke website. Deze kunt u bereiken via www.grenzinfo.eu/edr. U kunt het GIP-EDR telefonisch bereiken via 0597 52 18 18 of per e-mail via gip@edr.eu.


Contact en route