Promotiedagen 2017: Grenzeloze kansen

Promotiedagen 2017 Koepelproject Arbeidsmarkt Noord

 

Kansen en mogelijkheden in de grensregio ontdekken en samen bouwen aan één gemeenschappelijke, grensoverschrijdende onderwijs- en arbeidsmarktregio. Dat is waar het Koepelproject Arbeidsmarkt Noord zich, met verschillende projecten als bouwstenen, in de Eems Dollard Regio voor hardmaakt. U bent op 7 en 8 november in Martiniplaza van harte welkom op de Promotiedagen om de resultaten en toekomstplannen van ons samenwerkingsverband te zien en, nog belangrijker, met ons daarover in gesprek te gaan. Wilt u gratis toegang tot het event? Als u verder leest ziet u hoe u aan kaarten komt.


Deelnemers Koepelproject Arbeidsmarkt Noord

Koepelproject Arbeidsmarkt Noord bouwstenen

Het Koepelproject Arbeidsmarkt Noord bestaat uit verschillende deelprojecten die wij aanduiden als 'bouwstenen'. Onze bouwstenen hebben elk hun eigen thema en specialisatie, maar samengenomen is het één groot netwerk dat gezamenlijk werkt aan een grensoverschrijdende onderwijs- en arbeidsmarkt in het kader van het INTERREG V A-programma.

 

Op de Promotiedagen zijn, onder andere, de volgende bouwstenen vertegenwoordigd en aanwezig om mee van gedachten te wisselen:


Kennismaken? Kom dan naar Plein Oldambt of onze workshop "Grenzeloze kansen"!

Koepelproject Arbeidsmarkt Noord partners

 

 

Onze bouwstenen maken graag kennis met u. U kunt ons vinden op het Oldambtplein, direct links als u binnen komt lopen bij de Promotiedagen. Daarnaast organiseren wij ook op beide dagen de workshop "Grenzeloze kansen". Tijdens de workshop gaan wij nader in op de kansen en mogelijkheden die de grensregio u te bieden heeft en welke mogelijkheden vanuit ons samenwerkingsnetwerk voor u interessant zijn. Zodra het programma volledig is ingevuld vindt u daarover meer informatie op deze pagina.


Plattegrond Promotiedagen 2017

Promotiedagen 2017 plattegrond

Gratis toegang Promotiedagen

Via deze link of door te klikken op de onderstaande banner kunt u gratis toegangskaarten krijgen voor de Promotiedagen op 7 en 8 november. Wij verwelkomen u daar graag!


Routebeschrijving Promotiedagen 2017