Project EDRit: Studenten presenteren resultaten

Studenten van de Hanzehogeschool Groningen presenteren aanstaande dinsdag, 26 juni vanaf 11.30 uur, de resultaten van hun onderzoeksactiviteiten in de door hen ingerichte innovatiewerkplaats in Winschoten (Vissersdijk 26).  Geïnteresseerden zijn daarbij van harte welkom.

De verbinding tussen hogescholen en bedrijven in de grensregio, die mede zorgen voor de onderzoeksvragen voor de studenten, wordt ondersteund vanuit het project EDRiT. EDRiT is onderdeel van het koepelproject “Arbeidsmarkt Noord”. Doel van het project is, onder andere, om ondernemers kennis te laten maken met “toekomstige werknemers” in de vorm van studenten en omgekeerd.  

Het evenement start met een introductie van EDRiT zelf (vanaf 11.45 uur).

 

 

Het volledige programma vindt u hieronder:

11.30 uur: Inloop deelnemers en bezoekers

11.45 uur: Introductie project EDRiT (Eems Dollard Regio in Transitie)

12.00 uur: De studenten pitchen hun onderzoeksprojecten

 

12.15 tot 14.00 uur: Gelegenheid om met de studenten in gesprek te gaan over hun onderzoek (daarbij wordt een kleine lunch verzorgd)