Ontmoet in één dag het noordelijk bedrijfsleven

Het noorden kent vele interessante bedrijven met internationale ambities. Op vrijdag 26 oktober 2018 presenteren ruim 100 bedrijven uit het noorden van Nederland zich op de grote presentatie- en informatie markt MNi2018. Wij nodigen u uit om kennis te maken met de ondernemers uit Noord-Nederland.

 

Matchmaking

Wij brengen u in contact met de juiste bedrijven. Vooraf hebben de deelnemende bedrijven aangegeven welke vertegenwoordigers uit welke landen zij willen spreken. Via een gericht matchmaking programma brengen wij u in contact met de ondernemers. Daarnaast is er voldoende ruimte om kennis te maken met de overige deelnemers van de bedrijven presentatie- en informatiemarkt. Ook is er ruimte in het programma om uw eigen organisatie te presenteren.

 

Topics

100 bedrijven uit Noord Nederland | Vertegenwoordigers uit verschillende landen waaronder Duitsland, Frankrijk, Spanje, The Nordics, Verenigd Koninkrijk, België, The Baltics, China, USA en Turkije.

 

Grote netwerkborrel in het Fries Museum

In het Fries Museum sluiten we de dag feestelijk af met een grote netwerkborrel en een privé rondleiding van de overzichtstentoonstelling Escher op reis.

 

Organisatie Exportclub Noord

Exportclub Noord is dé ontmoetingsplaats voor exporterende en importerende bedrijven en is door de gevarieerde ledensamenstelling bij uitstek een geschikt relatienetwerk.

 

Programma vrijdag 26 oktober 2018

11.00 uur Officiële opening van de presentatie- en informatiemarkt met meer dan 100 bedrijven

11.00 – 16.00 uur Presentatie- en informatiemarkt bedrijfsleven Noord-Nederland

17.00 uur Netwerkborrel en overzichtstentoonstelling Escher op reis - Fries Museum Leeuwarden

 

Informatie MNi2018

Greta Jager-Smit:

greta@exportclubnoord.nl

06 51 83 41 31

 

Aanmelden MNi2018

Ingrid Dijk: 

ingrid@exportclubnoord.nl

06 46 86 62 79

 

 

www.exportclubnoord.nl