Stel uw eigen menu samen bij de stand van Arbeidsmarkt Noord tijdens de Promotiedagen in Groningen

 

Met trots presenteren we ons Promotiedagen-menu waarbij we samenwerken met (regionale) partners. We presenteren een keur aan ingrediënten uit de praktijk die helpen bij uw stap in het buurland. Van een voorproefje over de eerste onderzoeksresultaten van de betekenis van de Startup Scene binnen de EDR tot ervaringen van zorgstudenten en techniek in de zorg tot samenwerking met talent en MKB vanuit de Innovatiewerkplaats in Winschoten. 

Bij stand 2078 op het Oldambtplein serveren we op beide dagen een wisselend menu met ingrediënten en samenwerking uit de praktijk. Ontdek uw mogelijkheden tijdens de “Silent Disco” en ga in gesprek met onze partners uit Duitsland en Nederland en ervaar hoe we u verder kunnen helpen met uw stap in het buurland.

 

Download Arbeidsmarkt Noord menukaart Promotiedagen

 


Gratis toegang Promotiedagen

Via deze link  kunt u gratis toegangskaarten krijgen voor de Promotiedagen op 6 en7 november. Wij verwelkomen u daar graag!


Plattegrond Promotiedagen 2018


Routebeschrijving Promotiedagen 2018