Bootconferentie voor leraren in het basis- en voortgezet onderwijs, andere lesgevers en schooldirecteuren: Nu gratis aanmelden!

Wil je meer weten over buurtalen, internationalisering en burgerschap en hoe je dit kunt implementeren op je school? Vaar dan met ons mee op de Dag van de Duitse taal. Nuffic organiseert op 26 maart een Bootconferentie. Het thema van de conferentie is Praktisch D/NL? Ja, bitte! Floor Haanstra & Riet Steffann van het Kenniscentrum Buurtalen van Nuffic nodigen je hiervoor van harte uit. In samenwerking met verschillende partijen hebben ze een programma samengesteld dat vooral praktische handvatten biedt aan degenen die buurtaalonderwijs geven.

Er is naast de workshops en een inspirerend (werk)bezoek aan Emmerich volop ruimte voor ontmoeting en het uitwisselen van praktijkverhalen. Neem je paspoort mee want we gaan de grens twee keer over!

Omdat buurtaalonderwijs niet in het curriculum zit, is deze dag gratis toegankelijk. De conferentie richt zich op leraren in het basis- en voortgezet onderwijs, andere lesgevers en schooldirecteuren. 

Daarnaast is tijd voor ontmoeting en uitwisseling van praktijkverhalen met de aanwezige leerkrachten uit zowel Nederland als Duitsland. Lees meer of meld je direct aan via onderstaande link:

https://www.nuffic.nl/agenda/buurtaal-voor-allemaal-nachbarsprache-fur-alle/