SAVE THE DATE: Marktplaats Arbeidsmarkt Noord is dé marktplaats met regionale ingrediënten voor één onderwijs- en arbeidsmarktregio

Beste partners en deelnemers van Arbeidsmarkt Noord,

 

Jullie zijn direct of indirect betrokken om samen met ons één onderwijs- en arbeidsmarktregio te realiseren. De afgelopen jaren hebben we veel bereikt én geleerd! Een goede reden om hierbij stil te staan en het vervolgproject van Arbeidsmarkt Noord samen verder vorm te geven.

 

Op 3 april a.s. laten we tijdens Marktplaats Arbeidsmarkt Noord onze resultaten uit de praktijk zien én kijken we vooruit naar wat we de komende jaren willen realiseren. Marktplaats Arbeidsmarkt Noord is dé marktplaats met regionale ingrediënten voor één onderwijs- en arbeidsmarktregio.

 

Doe mee, kom langs en ontdek op onze marktplaats nieuwe partners, bedrijven en enthousiaste deelnemers om de komende jaren verder te bouwen aan één onderwijs- en arbeidsmarkt in het EDR-gebied. We verheugen ons op jullie komst!

 

Deel deze ‘save the date’ a.u.b. binnen jullie netwerk en nodig partners en geïnteresseerden uit die betrokken kunnen worden in het vervolg van Arbeidsmarkt Noord. Het definitieve programma en mogelijkheid om aan te melden, volgt zo snel mogelijk.

 

 

Graag tot ziens op Marktplaats Arbeidsmarkt Noord.