Expeditie toptalent biedt interessante kansen voor Duitse (en Nederlandse) studenten

De regio Zuidoost-Groningen kent verrassend veel innovatieve bedrijven in verschillende sectoren. Tegelijkertijd zijn veel (internationale) studenten op zoek naar een ervaring die meer uitdaging en voldoening geeft dan de gemiddelde stage. Het project ‘Expeditie Toptalent’ heeft als missie om deze twee partijen samen te brengen. 

Arbeidsmarkt Noord en met name het deelproject EDRiT / Grenzenlo(o)s Talent! onderschrijven de ambitie van Expeditie Toptalent van harte. De vacatures die door Expeditie Toptalent zijn verzameld zullen onder de aandacht van Duitse studenten worden gebracht. Op die manier werken Expeditie Toptalent en het AMN deelproject EDRiT / Grenzenlo(o)s Talent! samen aan het bereiken van hetzelfde doel: een aantrekkelijke grensoverschrijdende regio waar studenten een aantrekkelijke (grensoverschrijdende) stageplaats en studie-ervaring kunnen vinden, mede als voorbereiding op een interessante baan in de regio.

 

Wil je meer weten over Expeditie Toptalent? Kijk dan hier. De vacatures voor stages vind je hier