25 maart: Informatiedag Hochschule Emden/Leer in Emden

Emden – De Hochschule Emden/Leer nodigt aankomende studenten uit voor een informatiedag op woensdag 25 maart. Scholieren, werkenden die een studie willen gaan volgen en studenten die twijfelen aan de gekozen studierichting zijn van harte welkom op deze dag. Ouders mogen uiteraard meekomen.

Van 9.30 tot 16.00 uur worden op de campus in Emden presentaties gegeven over de huidige studieprogramma’s, studiefinanciering, semesters in het buitenland en carrièremogelijkheden. Het is ook mogelijk om vragen te stellen aan docenten, onderzoekers en studenten van de hogeschool. Ten slotte kunnen bezoekers zich door studenten laten rondleiden over het campusterrein.

 

‘We willen deze dag gebruiken om aankomende studenten een zo compleet mogelijk beeld van het studieaanbod en de hogeschool te geven, zodat ze een goede studiekeuze kunnen maken’, vertelt studieadviseur Kirsten Ackermann. Wie graag naar de informatiedag op 25 maart komt, kan zich aanmelden door een e-mail te sturen naar kirsten.ackermann@hs-emden-leer.de.