Interactieve workshop “Haal het meeste uit het Grensdataportal” verplaatst

Interactieve workshop “Haal het meeste uit het Grensdataportal” verplaatst:

 

Helaas hebben we moeten besluiten om de workshop naar een andere datum te verplaatsen. Verschillende deelnemers gaven aan dat ze niet mogen, willen of kunnen deelnemen in verband met het Corona-virus. Aangezien de workshop erop gericht is zoveel mogelijk mensen deel te laten nemen, wordt de workshop verplaatst, zodat we later in het jaar deze mogelijkheid alsnog in onze regio kunnen aanbieden. Zodra een nieuwe datum bekend is, zullen we u hierover informeren.

 

Bedankt voor uw interesse in de workshop. De vele aanmeldingen laten zien dat het “Grensdataportal” een waardevol instrument kan zijn dat belangrijke informatie biedt voor onze regio.