Volg webinars over ‘vroege buurtaal’ tijdens Maand van Taal en Wereldburgerschap

Van 11 september tot 10 oktober organiseert Nuffic de Maand van Taal en Wereldburgerschap in het basisonderwijs. Tijdens deze maand kun je verschillende webinars binnen het thema ‘taal’ volgen. Op 11 september vindt de kick-off plaats. 

 

Gedurende de Maand van de Taal en Wereldburgerschap kun je elke woensdagmiddag en donderdagavond webinars volgen over vroeg vreemdetalenonderwijs, wereldburgerschap en meertaligheid.

 

Tijdens de kick-off op 11 september wordt de Nuffic Internationaliseringsprijs 2020 uitgereikt. Daarnaast houdt ‘geluksprofessor’ Leo Bormans een lezing over hoop in geluk in deze bijzondere tijden van het coronavirus. 

 

Meld je hier gratis aan voor de opening en ontvang een seintje wanneer het webinaraanbod online komt. Ook voor meer informatie kun je op de website van Nuffic terecht.