Arbeidsmarkt Noord tijdens coronacrisis springlevend op digitaal vlak 

Door het coronavirus is het al een tijdlang niet mogelijk om fysieke evenementen te organiseren in het kader van de projectbouwstenen van Arbeidsmarkt Noord. Bijeenkomsten kunnen niet doorgaan en mensen ontmoeten elkaar een stuk minder. Dat alles betekent echter niet dat de bouwstenen van Arbeidsmarkt Noord stilstaan. Integendeel: binnen de bouwstenen wordt nog altijd veel progressie geboekt op het gebied van grensoverschrijdende samenwerking. Zo werd binnen de bouwsteen ‘PraktiTrans’ onlangs een digitale Job-Bus georganiseerd. Scholieren konden met een digitale tour op afstand kennismaken met bedrijven aan de andere kant van de grens. Ook andere bouwstenen bieden inmiddels digitale alternatieven aan. Daarnaast zullen nog diverse digitale evenementen georganiseerd worden.