Vragen over werken in het buurland? Volg op 25 november de webinar ‘Wonen in Nederland, werken in Duitsland’

Woon je in Nederland, maar wil je gaan werken in Duitsland? En zit je met vragen over wat je wel en niet moet regelen? Volg dan op 25 november de webinar ‘Wonen in Nederland, werken in Duitsland’. Je kunt vooraf je vragen insturen!

 

De webinar wordt georganiseerd door de GrensInfoPunten. Bij het GrensInfoPunt in jouw regio kun je terecht met alle vragen over werken, studeren en wonen in het buurland. Woon je in Noord-Nederland? Dan staat het team van GrensInfoPunt Eems Dollard Regio klaar om jou te helpen!

 

 

Tijdens de webinar op 25 november komt alles wat jij wilt weten over werken in Duitsland aan bod. Van het betalen van belasting en het opbouwen van pensioen tot aan het afsluiten van verzekeringen. De webinar begint om 15.30 uur en is te zien op de website grenzinfo.eu. Tijdens de webinar kun je via WhatsApp vragen insturen. Heb je vooraf al vragen? Stuur dan een e-mail naar webinar@euregio.eu.

 

Kijk voor meer informatie op grenzinfo.eu.