Uitnodiging "Grenspraktijken": Schloss Dankern

Het netwerk van het Koepelproject Arbeidsmarkt Noord nodigt u graag uit voor de 4e editie van “Grenspraktijken”. Deze vindt plaats bij Schloss Dankern, op dinsdag 26 september a.s. van 09:30 tot ongeveer 12:00, in Haren/Ems. Lees verder voor meer informatie.


Schloss Dankern zelf is een historisch waterkasteel, gebouwd in 1860. Het bijzondere aan het Schloss is dat het gelegen is in het hart van een attractie- en vakantiepark van ruim 200 hectare. Het park biedt een breed scala aan avontuurlijke en recreatieve faciliteiten gericht op gezinnen.

 

Wat het Schloss mede interessant maakt voor een bezoek vanuit “Grenspraktijken” is het grensoverschrijdende karakter. In het hoogseizoen werken er namelijk ruim 180 mensen van verschillende nationaliteiten, waaronder 15 werknemers die in Nederland wonen en als grensarbeider actief zijn. Ook komen veel bezoekers uit Nederland waardoor het voor het park belangrijk is om deze gasten ook met Nederlandse werknemers te kunnen bedienen.

 

Op welke manier het park zijn medewerkers werft, wat zij hiervoor moeten doen en waar het park in de dagelijkse praktijk mee te maken krijgt, staat centraal tijdens deze 4e “Grenspraktijken”. Aanvullende informatie over het park kunt u vinden in de bijlagen en ook op de site van Schloss Dankern: http://www.schloss-dankern.de/nl.

 

Deze uitnodiging richt zich vooral tot ondernemers en mensen ‘uit het veld’ zoals beleidsmedewerkers economie, werk- en stagebemiddelaars en overige beroepen die dagelijks te maken hebben met het thema grensoverschrijdende samenwerking. Als u geïnteresseerden voor deze dag kent, dan stellen wij het op prijs als u deze uitnodiging aan hen doorstuurt. 

 

Aanmelden voor “Grenspraktijken”? Dat kan door een e-mail te sturen naar edr@edr.eu. Of gebruik het onderstaande contactformulier. Wees er snel bij, het aantal deelnemers is namelijk beperkt. 

 


Aanmelden "Grenspraktijken": Schloss Dankern

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Route