IkStartSmart - succesvol starten met uw bedrijf

Heeft u serieuze plannen om een bedrijf te starten of bent u korter dan vier jaar ondernemer? Op zoek naar praktische informatie, ondernemersvaardigheden ontwikkelen en sparren met andere starters? Dan is IkStartSmart wellicht iets voor u.


Wat is IkStartSmart?

IkStartSmart biedt ambitieuze ondernemers begeleiding bij een succesvolle start van een eigen bedrijf. De Kamer van Koophandel helpt bij het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden en organiseert informatieve bijeenkomsten waar u de mogelijkheid hebt om andere ondernemers te ontmoeten. Daarnaast krijgt u een vaste KvK-adviseur. Daarmee kunt u sparren over alle uitdagingen die u tegenkomt.Waarom meedoen aan IkStartSmart?

IkStartSmart is erop gericht om ondernemers te steunen bij een succesvolle start van een bedrijf. Samen met u maakt de KvK-adviseur een persoonlijk plan van aanpak voor het ontwikkelen van uw ondernemersvaardigheden. Daarnaast helpt de KvK met praktische informatie en worden themabijeenkomsten georganiseerd over onderwerpen als het vinden van klanten en financieel beheer. Tenslotte wordt de mogelijkheid geboden om te sparren met andere starters en met uw vaste KvK-adviseur.


Het programma

IkStartSmart biedt:

  • inzicht in uw competenties door het laten maken van een ondernemerstest
  • een persoonlijk plan van aanpak voor het ontwikkelen van uw bedrijf
  • de mogelijkheid om deel te nemen aan netwerk- en themabijeenkomsten
  • trajectbegeleiding door een vaste KvK-adviseur.

Kosten

Voor het programma betaal je eenmalig een eigen bijdrage van €150,- aan de KvK. U neemt 12 maanden deel aan het programma en bent in die tijd onderdeel van het IkStartSmart startersnetwerk.


Geïnteresseerd geraakt?

U kunt zichzelf opgeven www.ikstartsmart.nl. Daarna kunt u met een KvK-adviseur aan de slag om van uw bedrijf een succes te maken.